• Obnovljeno
50pcs nevidljive mesingane šarke, mesingane šarke, malog barel šarke za kutije za nakit, male obrađivanje projekata, muzičke kutije, kutije za olovke, Hudidore od tvrdog drva, Hudidors itd.

50pcs nevidljive mesingane šarke, mesingane šarke, malog barel šarke za kutije za nakit, male obrađivanje projekata, muzičke kutije,

KM 1.33
Na skladištu
Dostupno za naručivanje

【Visoka kvaliteta】 Nevidljivi komplet za zverke od mesingane bačve uključuje 50pcs mesingane bačve šarke. Ne samo da su bakreni mesingani ormarići bačvi čistim i glatkom dobrom završnom obradom, ali i male šarke od mesinga funkcionira tačno kao reklamirano. Nevidljive šarke od mesingane barele bit će dobar pomagač za vas i vašu porodicu. 【Mesingani materijal】 Nevidljive šarke za mesingane mesinga izrađene su od mesinganog materijala, što je čvrsto i izdržljivo. Bakrenica mesingana ormarica za barel neće hrđati ili savijen. Nevidljive šarke od mesingane barele mogu dati vašim predmetima novi izgled. Šta više, male šarke od mesinga može proširiti život vaših kutija ili namještaja. Jednostavno instaliranje】 Nevidljive šarke za mesingane cijeve su jednostavne za instaliranje i upotrebu. Zglob bačve otvara se i zatvara se vrlo glatko bez ikakvog pljuskova. Nevidljive mesingane bačve šarke rade besprijekorno. Male šarke od mesinga zapravo su napravljene od čvrstog mesinga, a oni su uska. 【Višenamjensko】 Male mesingane šarke duge su 25 mm i širine 5 mm. Bakrene bakrene ormarište savršene su za kutije za drvo, kutije za sitnice, kutije za nakit, kutije za prstene, male projekte za obradu drveta, kutije za olovke, Hudidore i tako dalje. Takođe možete koristiti šarke od mesingane bačve za obavljanje svojih DIY projekata. Male šarke od mesinga imaju beskrajne upotrebe. 【Služba za korisnike】 Ako imate problema sa korištenjem sa našim nevidljivim šarkama za mesingane bačve koje se ne mogu riješiti, ne ustručavajte se kontaktirati nas za pomoć. Zadovoljstvo kupaca je prvo za nas šarz za barel. Odgovorit ćemo vam odmah da riješimo vaš problem o nevidljivim mjedenim cijevima i pružite vam zadovoljavajući odgovor, obavezno vam pružite veliku uslugu o našim malim šarkama od mesinga. Paket uključuje : 50 * sakriveni šarki za barel. Precizni šarki promjera 5 mm izrađeni su od čvrstog bakra i značajke glatkih radova, sitno obrađenih mehanizama. Široko se koristi u hotelima, drvenim vratima, protuprovalna vrata, lagana karavana radna površina ili stol i druge DIE. Savršeno za izradu malih slučajeva ili kutija. Napravite vlastitu olovku, olovku ili druge male kutije ili kutije sa ovim minijaturnim šarkama za barel!. Bakrene bakrene ormarište savršene su za kutije za drvo, kutije za sitnice, kutije za nakit, kutije za prstene, male projekte za obradu drveta, kutije za olovke, Hudidore i tako dalje. Takođe možete koristiti šarke od mesingane bačve za obavljanje svojih DIY projekata. Male šarke od mesinga imaju beskrajne upotrebe.

Specifikacija

Izbor kupca