• Obnovljeno
Boja za usne FORENCOS tetovaža šifon nijansa 5 boja / tanka i meka šifonska tekstura korejski, prijanja tanko i udobno dugo vremena )

Boja za usne FORENCOS tetovaža šifon nijansa 5 boja / tanka i meka šifonska tekstura korejski, prijanja tanko i udobno dugo vremena

KM 3.00
Na skladištu
Dostupno za naručivanje

[Moisture Inside] [water Tint] vodenasta aplikacija sa više od 40 posto visokog sadržaja vlage. [Tanka i meka] [ljepljiva nijansa] brzo se slegne na usne, pupoljci bez razmazivanja. Tetovaža sa tankom i mekom teksturom šifona koja upija vlagu i klizi na usne. [5 boja] u potpunosti izražava raspoloženje bez ikakvog osjećaja za godišnje doba. Lider u inovacijama, Forencos je poznat po našim visokokvalitetnim proizvodima za ljepotu i njegu kože u Južnoj Koreji više od 32 godine. Sve šminke za usne i oči su super bogate boje, dugotrajne i udobne. Jedinica count tip : unca. FORENCOS Tattoo šifon nijansa 5 boja tanka i meka šifonska tekstura korejski Liptint, prijanja tanko i udobno dugo vremena-tetovaža šifona nijansa sa 5 boja Mass(Coral Beige)rđa(Vintage Red) Mauve(Pale Mauve)đumbir(Nudie Coral)spaljena(duboka cigla) tetovaža nijansa sa tankom i mekom šifonskom teksturom koja apsorbuje vlagu i klizi na usne. Može uljepšati vaše raspoloženje dana sa već odabranim savjetima za kombinaciju boja : nanesite ravnomjerno Četkommolim uradite zvučni talas tako da bude mnogo sjajniji i prianja čak i Odricanje od boje stvarne boje proizvoda mogu varirati od slika prikazanih na ekranu.Ne možemo garantovati da će boja prikazana na našoj web stranici tačno odgovarati boji našeg proizvoda.Ako imate bilo kakvih pitanja o bilo kojem određenom proizvodu, boji ili nijansi, ne ustručavajte se obratiti nam se za pojašnjenja.

Specifikacija

Izbor kupca