• Obnovljeno
Meioro 360 Rotirajuće kašike Spin mop set za autopraonice, podesiva dugačka ručica za pranje automobila za pranje mopskog materijala za čišćenje moma sa 2 zamjenske glave bez grebena.

Meioro 360 Rotirajuće kašike Spin mop set za autopraonice, podesiva dugačka ručica za pranje automobila za pranje mopskog materijala

KM 9.99
Na skladištu
Dostupno za naručivanje

☛ Multi-koristi : Savršen je pomagač za pranje, sušenje, depilacija, prašinu i poliranje vaših vozila i domaćinstava, koristiti mokri ili suve, poput automobila, kamiona, staklenih pločica i prozora i prozor itd. Za pranje automobila i čišćenje kuhinje, besplatna veličina odgovara svima. ☛ Dobar dizajn : Podesiva duljina cijevi za mop pomoći će vam da očistite različitu visinu i mjesto na kojem se ne pere ručno, rukavice dizajna mopa glave. ☛ Visoka kvaliteta : premium mikrofiber Chenille Materijal mop glave i od nehrđajućeg čelika Metalna cijev provjerite je li autoprao mop visoke kvalitete. ☛ Besplatno ogrebotine : Ovaj čist automobila je mekan, bez obroka bez oblika, siguran na bojama i drugim nježnim površinama. Ponovna upotreba : Ovaj ručnik za automobile koji prati nudi jednostavno sredstvo za pranje i opetovana upotreba, ekonomična i praktična, dok kao visoko efikasni domaćinstvo, nadogradnju vašeg života, prelazeći na zelenu i čistu! Cijenimo korisničko iskustvo svakog gosta, ako imate bilo kakvih pitanja s našim autopraonicom za pranje automobila, naš će vam servisni tim za prodaju riješiti u roku od 24 sata. Meorono autopraonica su ovdje dizajnirani za vas! Meka i debela Chenille Mitts glava, bez ikakvih, bez ogrebotina, sigurna na bojama i drugim nježnim površinama. Rotirani teleskopski pol za ispunjavanje različitih potreba. Savršeno za pranje, sušenje, depilacija, prašinu i poliranje vaših vozila ili čišćenja domaćinstava, može se koristiti i za čišćenje domaćinstava. Efikasno čišćenje i zaštita za ugodan život!. Promjer glave mopa : 6,69 ''.

Specifikacija

Izbor kupca