• Obnovljeno
1x mekana rukavica četkica za meko koljena masaža rukavica za čišćenje silikona masaža Rave rukavica mesnati partijski alati za desnu ruku, 4-7 dana dolaze do vas!

1x mekana rukavica četkica za meko koljena masaža rukavica za čišćenje silikona masaža Rave rukavica mesnati partijski alati za desnu

KM 3.00
Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Izrađen je od ultra meke silikonskog materijala za ugodan dodir, netoksičan, rastezljiv, dobru rukavicu za četkicu za vas!. Dobar dizajn, lice šuplje dizajn, udoban i prozračan, pogodan je dugo vremena za upotrebu. Igračke za višestruke komfor za parove ili same upotrebe, stane za muško i žensko opuštanje same. Očma su obrastali i stavljaju rukavice. Očma su dovoljno dugo da očistite ili masirate svoje tijelo, dajući vam neobično iskustvo ribićivanja. Izrađen je od ultra meke silikonskog materijala za ugodan dodir, netoksičan, rastezljiv, dobru rukavicu za četkicu za vas!. Dobar dizajn, lice šuplje dizajn, udoban i prozračan, pogodan je dugo vremena za upotrebu. Igračke za višestruke komfor za parove ili same upotrebe, stane za muško i žensko opuštanje same. Očma su obrastali i stavljaju rukavice. Očma su dovoljno dugo da očistite ili masirate svoje tijelo, dajući vam neobično iskustvo ribićivanja. Veličina : 6,0x6,0 inča, srednje veličine, pogodna za većinu ručica.

Specifikacija

Izbor kupca