• Obnovljeno
Novi Doxy srebrni liveni polirani Aluminijum titanijum Legura masažer za telo-bezbedan medicinski silikonski poklopac glave-najmoćniji električni masažer na svetu-12 meseci garancije!

Novi Doxy srebrni liveni polirani Aluminijum titanijum Legura masažer za telo-bezbedan medicinski silikonski poklopac glave-najmoćniji

KM 100.00
Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Za klijente koji vole naše Doxy originalno iskustvo i koji bi želeli još veća osećanja, Doxy Die Cast je ono što tražite. Toliko je poseban da se isporučuje u svojoj luksuznoj kutiji za uspomene. Ima sve kvalitete koje cijenite o Doxy originalu, ali, budući da je izliven u leguri aluminij-Titan, njegovo zapanjujuće uglađeno tijelo ima veću težinu i pruža još dublje iskustvo. Ovaj štapić daje duboke, tutnjave vibracije koje samo plug-in štapić može isporučiti. Glatka silikonska glava je nevjerovatno na vašoj koži i lako se čisti i njeguje. Ovaj štap je savršen za solo igru i za ciljanje onih teško dostupnih žarišta koja obožavaju dodatni TLC. Lako se rukuje i kontroliše, a masažer ima pulsni režim za dodatno zadovoljstvo. Jednostavno koristite + i-dugmad za kontrolu intenziteta. Izlivena od aluminijuma težina i mehanizam unutar doxyjeve glave znači da se kotrlja i tutnji, a ne zuji. Snažne vibracije koje prodiru duboko u tijelo čine Doxy izuzetno efikasnim kada se koristi kao opći masažer za tijelo ili za intimne namjere. OSJETI SNAGU. Intenzitet vibracija Doxy Die Cast prodrijet će duboko u vaše tkivo kako bi vam još više živčanih završetaka pokrenulo trnce. Glava prekrivena silikonom od 2,4 in osigurava da ćete svaki osjećaj osjetiti u potpunosti. VRIJEME JE ZA KREATIVNOST. Sa dodatnih 4 unce težine, Doxy Die Cast je šaka energije za postavljanje baš onako kako želite ili dovoljno teška da se odmorite za oslobađajuće iskustvo bez upotrebe ruku-idealno za one sa ograničenom pokretljivošću. VAŠA SIGURNOST NAM JE VEOMA VAŽNA. Plug-top napajanje omogućava samo nizak napon, jednosmernu struju za ulazak u proizvod, obezbeđujući sigurno i bez muke korišćenje širom sveta. Nećete morati da brinete o najbližoj utičnici zahvaljujući izdašnom kablu od 10 stopa. Osjetite snagu Doxy gipsa za sebe.

Specifikacija

Izbor kupca