• Obnovljeno
Jktr Lazy zakrpa za oči Amblyopia zakrpa za oči Strabismus Ortoptit zakrpa za djecu i odrasle 0522

Jktr Lazy zakrpa za oči Amblyopia zakrpa za oči Strabismus Ortoptit zakrpa za djecu i odrasle 0522

KM 24.20
Na skladištu
Dostupno za naručivanje

★ Zakrčiti, ekološki prihvatljiv i ne ljepljivi flaster za oči. ★ Meka, udobna i lagana. ★ Jednostavno instaliranje i uklanjanje, jednostavno pomaknite zakrpu preko staklene ručke i zamotajte ga da pokrije objektiv. ★ Može se koristiti za bilo za oči, lako se montažu i demontažu. ★ Ponašajte se, a ne za jednokratnu upotrebu koji vam može uštedjeti novac. ★ Zakrčiti, ekološki prihvatljiv i ne ljepljivi flaster za oči. ★ Meka, udobna i lagana. ★ Jednostavno instaliranje i uklanjanje, jednostavno pomaknite zakrpu preko staklene ručke i zamotajte ga da pokrije objektiv. ★ Može se koristiti za bilo za oči, lako se montažu i demontažu. ★ Ponašajte se, a ne za jednokratnu upotrebu koji vam može uštedjeti novac. Trening lijeno oko da radi pravilno, tako da se vizija može pravilno razviti. ★ Specifikacija : Materijal : MULBERRYSILKSIZE : 8,5x4,5 cm / 3,34x1,77 inča; Pogodno za naočale čiji je visina okvira 2,5-3,8cm. ★ Paket uključuje : 1 zakrpu za naočale, ne uključujući naočale. ★ Napomena : Budući da koristimo međunarodnu logistiku, obično traje 15-25 dana za isporuku. Ako ga niste dobili u roku od 30 dana, kontaktirajte nas u vremenu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema u vezi s ovim proizvodom, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo se pozabaviti što je prije moguće.

Specifikacija

Material:
Mulberrysilk
Size:
8.5X4.5 cm/3.34X1.77 inches; Suitable for the glasses whose frames' height is 2.5-3.8cm.
★Package includes:
1 Glasses Patch, not including the glasses.:
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time.:
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :

Izbor kupca