• Obnovljeno
Yoga DESIGN LAB / the Combo Yoga Mat | 2-u-1 Mat+ručnik / Eco Luxury / idealno za toplu jogu, moć, Bikram, Ashtanga, znoj | studijski kvalitet | uključuje traku za nošenje!

Yoga DESIGN LAB / the Combo Yoga Mat | 2-u-1 Mat+ručnik / Eco Luxury / idealno za toplu jogu, moć, Bikram, Ashtanga, znoj | studijski

KM 47.50
Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Kombinovana prostirka : za one od vas koji vole da se znoje - ovo je vaša prostirka za jogu! Ekološki, ultra-upijajući gornji sloj od mikrovlakana vezan je za osnovni sloj od prirodne gume kako bi pružio vrhunsku kontrolu i stabilnost znoja. Sve-u-jednom proizvod. Popust YOGA SET / komplet ponuda : kupite dva ili više YDL proizvoda i dobijte 10% ili više popusta na svoju narudžbinu. Pomaknite se prema dolje do promocije odjeljak za kodove. Ekološki : Reciklirani gornji sloj od mikrovlakana za kućne ljubimce izrađen je pomoću 15 plastičnih boca. Osnovni sloj je napravljen od održive, ne-ian prirodne gume za drvo. Svi naši predivni dizajni su štampani bojama na bazi vode. Lako za čišćenje : preporučujemo ručno pranje kako biste produžili vijek trajanja vaše prostirke. Ako se odlučite za pranje u mašini, učinite to na nježnom ciklusu i objesite da se osušite dalje od direktne sunčeve svjetlosti. Profesionalni savjet : za optimalno prianjanje, navlažite ruke ili poprskajte malo vode po prostirci prije treninga. Znoj će vam takođe pomoći da se zalijepite za prostirku. Traka za nošenje uključena u sve laboratorijske prostirke za dizajn joge.

Specifikacija

Izbor kupca