• Obnovljeno
Plyopic Ultra-Grip Pro Yoga Mat – ekstremne neklizajuće performanse. Udoban i otporan na znoj. Linija Poravnanja. Dug, Širok, Debeo. Za jogu, Pilates, vježbe, vježbe, Bikram i toplu jogu

Plyopic Ultra-Grip Pro Yoga Mat – ekstremne neklizajuće performanse. Udoban i otporan na znoj. Linija Poravnanja. Dug, Širok, Debeo.

KM 48.35
Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Revolucionarni ULTRA-GRIP materijal-pruža optimalno prianjanje u svim uslovima tako da se možete osećati snažno i samouvereno u pozama kao nikada do sada!. Joga, PILATES, vježba-dizajnirana za sve vrste joge i pilatesa : Hatha, Ashtanga, Vinyasa, Iyengar, Kundalini, Yin, Power, Bikram i Hot Yoga. Higijenski i karoserijski-napravljeni od najkvalitetnijih eko svjesnih veganskih materijala, bez PVC-a i drugih gadova. Poboljšana udobnost i poravnanje tijela – poboljšajte ravnotežu i stabilnost u bilo kojoj pozi s gustom neklizajućom gumenom podlogom koja čvrsto drži pod i pruža jastuk potporu vašim zglobovima. Duža, šira, deblja – sa 72" dužine, 26" širine i 0,16" (4,2 mm) debljine, prostirka vam daje dodatni prostor u nastavi za slobodno i udobno izvođenje bilo koje poze. Doživite najzgodniju prostirku za jogu na tržištu sa svojim elegantnim integrisanim markerom za poravnanje tela kako biste dobili najbolje od vaših sesija joge. Plyopic Ultra Grip prostirka za jogu donosi nenadmašan stisak, jastučnu potporu za zglobove i udobnost vašoj svakodnevnoj praksi. Naš integrisani Marker za poravnanje tela pruža inteligentne smernice za pozicioniranje vaših ruku i stopala. Prostirka je duža i šira što vam daje dodatni prostor u klasi za slobodno i udobno izvršavanje bilo koje poze sa udobnošću i stabilnošću.

Specifikacija

Izbor kupca